Jo Soc

Autor

Escriptor, Ideòleg

 Vaig néixer i vaig créixer a París, posteriorment vaig estudiar Ciències Físiques i Psicologia a Barcelona, tot i que no vaig acabar cap de les dues carreres...

Coach, Consultor en relacions humanes i empowerment personal

 

Objectius

El meu propòsit és que les coses funcionin com cada u desitja, perquè en la realització del desig íntim rau una de les claus de la felicitat... per a les persones i entre les persones. Per assolir això facilito la reflexió... inspirant a tothom escrivint històries o amb preguntes, perquè 

El mitjà que es fa servir per fer arribar el missatge no és l'important, siguin llibres, pel·lícules, conferències... El propòsit és que arribi.

Proposta

Proposo que mirem les coses d'una altra manera perquè moltes vegades les solucions apareixen en algun racó que no estem contemplant, moltes vegades la vida canvia només canviant el nostre punt de vista, i això no depèn de ningú més que de nosaltres mateixos.


 "La vida de cadascú és única, no hi ha cap fórmula que funcioni per a tothom, només la consciència pròpia."

 

la teoria de l'incognocible

Tota la meva obra, així com la meva trajectòria professional en diferents àmbits, estan marcades per una teoria que vaig començar a desenvolupar amb només dotze anys i que fins molt temps després no he concretat en el que anomeno "La Teoria de l'Incognoscible".

El propòsit d'aquesta teoria és explicar el funcionament de l'Univers, d'on venim, a on anem, per què existim... en què encerta la ciència, en què s'equivoca. Per què les religions han tingut i tenen la importància que tenen, quin és el seu gran error. També desenvolupa una visió coherent sobre el que està bé i el que està malament, a on anem a parar en morir, o per què naixem on naixem. Realment aquesta és l'única vida que hi ha? Existeixen el cel i l'infern? De què estan fets els somnis?

Per a què estem aquí?

Quin és el propòsit de la vida, de l'existència?

Assaig disponible en castellà i en anglès a Amazon

Visió i valors

Les claus del futur i les respostes que busquem es troben dins nostre, i la millor manera per fer-les sortir és la inspiració i la reflexió, que només apareixen en la relació íntima amb nosaltres mateixos, llegint històries, mirant imatges, o fent-nos preguntes...

Des d'aquesta visió es pot aconseguir un món millor o una vida més plena, pel fet de convertir-nos en hereus de la nostra voluntat, en lloc de subscriure els desitjos aliens.

 

Experiència

En definitiva la vida és la que ens atorga el grau "d'experiència", tant per la perspectiva que ofereix com per les vivències adquirides.

I aquesta vida m'ha ensenyat que sense poder d'adaptació, algú sempre ens obliga a fer alguna cosa que en realitat no volem fer... m'ha passat.

D'aquí la meva obsessió i obstinació a que cadascú tingui el poder per fer el que vol, per ser on vol estar, per a Ser el que sent que És.

I aquest és el poder que sempre s'ha negat a les dones per exemple, i que han de recuperar, no només per a ser elles mateixes, sinó per equilibrar un món que naufraga.


 • Com a coach

  He exercit com a coach durant gairebé 10 anys, de coach i de professor de coaching, el que m'ha donat una visió molt objectiva de les situacions.

 • Com a formador

  He tingut l'ocasió d'exercir com a formador durant 5 anys per a diferents institucions, sobretot com a formador en habilitats personals, basant-me en fer reflexionar els alumnes, també he exercit com a formador de coaching amb la mateixa metodologia, la reflexió i l'experimentació, que és mitjançant la qual millor s'aprenen els conceptes.

 • Com a escriptor

  Sempre he escrit, sempre he tingut la necessitat d'expressar els meus pensaments d'alguna manera, sigui per inspirar als altres o per un impuls personal.

  Escric en l'àmbit de la novel·la i també de l'assaig filosòfic, articles i relats curts, a més de guions, sempre amb l'objectiu d'inspirar i sensibilitzar les persones per fer un món millor.


  Com a fotògraf i realitzador

  La part més gran de la meva vida professional ha estat fent fotografia per a diferents mitjans, durant més de vint anys, en els quals he après a observar el meu entorn per poder explicar les coses amb imatges. 

  Les fotografies en moviment es van convertir en pel·lícules que faciliten que pugui explicar les històries que escric.


Currículum Philippe Centell

Imatges
 • +34 617 680 706
 • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.