llibres

Novela

Personal Angels 1

l'Àngel del desert

Monique Vilmorin és la besnéta il·legítima del Mariscal Rommel, hereva d'una fortuna oculta que aquest li ha llegat i de la qual es vol apropiar un grup de neonazis liderats pel seu marit, Joseph Lesicki, que amb aquest propòsit la vol fer segrestar aprofitant un viatge que fa al desert del Sàhara, però miraculosament ella escapa...

Al desert, Monique es troba amb Anir Assar, un tuareg que és qui la rescata dels seus segrestadors, Anir li explica que pertany a una associació secreta que té per objectiu la millora del món, i que per assolir aquest objectiu contacta amb persones amb altes capacitats i habilitats que normalment no són reconegudes per la societat, aquesta organització, a la qual pertany Anir, es diu Personal Angels.

Anir li explica a Monique que és víctima d'una conspiració i que l'organització hi és per ajudar-la. De tornada a Barcelona s'inicia l'assetjament cada vegada més obert per part del seu marit per a la consecució del tresor amagat, però aquesta vegada ella està protegida per Personal Angels...

Disponible a Amazon en espanyol

Personal Angels 2

El somni de l'àngel

Què pensarien éssers conscients d'un altre planeta si poguessin veure el que passa a la Terra? Quin és el nivell de consciència mitjà que tenim aquí amb respecte al que podria existir en l'Univers? Quin nivell consciència podríem arribar i com podria canviar això les nostres vides?

Monique Vilmorin obre una botiga a Barcelona que anomena "La Botiga dels Somnis" a la qual arriba una dona de París, Pauline Blanchard que li explica que té una aventura amb un productor de cinema però que no pot deixar la seva família, sobretot per la seva filla de 15 anys que, segons ella, és molt especial.

De tornada a Barcelona, William Fairchild va a veure a la Monique. En arribar a la botiga dels somnis, la botiga explota amb la Monique a l'interior, William surt a la recerca d'ajuda però és víctima d'un atropellament...

Disponible a Amazon en espanyol

Personal Angels 3

Monique Vilmorin continua buscant la resta de la fortuna del seu avi al costat de Anir Assar, però això permet que els nazis recuperin la seva pista i això facilita que llancin un atac devastador contra Personal Angels.

Alguns perden la vida però s'obren possibilitats insospitades de la mà d'Adolf Lanz, de tornada d'una experiència que li ha permès assolir un alt nivell de saviesa...

(Llibre pendent de publicació.)

assaig

Les reglels del joc

El joc dels somnis

El Joc dels Somnis és un manual pràctic per a la consecució dels somnis... perquè qualsevol pugui assolir-los.

Però tota la pràctica es basa en supòsits teòrics, que és el que es desenvolupa al principi del llibre, on s'expliquen la raó i els perquès dels passos que es proposen.

La segona part ens parla de l'ànima... Ens parla d'aquesta zona de l'Univers en què conviuen la realitat física i l'infinit, l'ànima humana, que conté des dels somnis fins a la comprensió més racional de la realitat física, des de la percepció dels sentiments més subtils fins al maneig del nostre ésser ... On resideixen moltes de les raons per les quals els nostres somnis no es compleixen.

La tercera part parla de la realitat, dels seus trucs i condicions, que són molt evidents i comprovables, i que s'han de respectar si volem portar el nostre somni al món real, ens parla dels esforços que no podrem eludir.

La quarta part descriu pas a pas el camí dels somnis fins a la seva consecució, quines són les trampes que ens trobarem i què podem fer per evitar-les.

Disponible a Amazon

Novembre, 2019
assaig

La Teoria de l´Incognoscible

Tota la meva obra, així com la meva trajectòria professional en diferents àmbits, estan marcades per una teoria que vaig començar a desenvolupar amb només dotze anys i que fins molt temps després no he concretat en el que anomeno "La Teoria de l'Incognoscible".

El propòsit d'aquesta teoria és explicar el funcionament de l'Univers, d'on venim, a on anem, per què existim... en què encerta la ciència, en què s'equivoca. Per què les religions han tingut i tenen la importància que tenen, quin és el seu gran error. També desenvolupa una visió coherent sobre el que està bé i el que està malament, a on anem a parar en morir, o per què naixem on naixem. Realment aquesta és l'única vida que hi ha? Existeixen el cel i l'infern? De què estan fets els somnis?

Per a què estem aquí?

Quin és el propòsit de la vida, de l'existència?

Assaig disponible en castellà i en anglès a Amazon

Novembre, 2018
Assaig

femení essencial

Femení Essencial proposa la hipòtesi que només es pot restaurar l'equilibri al món mitjançant l'augment de l'energia femenina, més present en les dones, atès que l'energia masculina està exacerbada i instal·lada en un poder al qual no sembla voler renunciar.

Per assolir aquest objectiu, la proposta d'aquest assaig és conèixer i descobrir la matèria primera amb què es poden desenvolupar les eines necessàries per augmentar la potència femenina i com aplicar-les per assolir l'equilibri.

Disponible a Amazon

Novembre, 2017
assaig

La dona essencial

"La Dona Essencial" és una invitació a reflexionar sobre les característiques més femenines de ser humà, descobrint les seves capacitats intrínseques. Publicat per l'editorial Indigo en castellà amb el nom de "La Mujer Esencial", és la base sobre la qual s'escriu "Femení Essencial".

Manuals

març, 2011

Inner Beauty

Les 60 claus per a la bellesa interior

El nostre aspecte físic és la tela on es reflecteixen totes les nostres preocupacions, tots els nostres dubtes, cada limitació que ens imposem, cada obligació que ens atrapa...

És possible reflexionar i trobar sortides, ordenar tot allò que ens preocupa o que no ens permet avançar per esborrar poc a poc els traços dels seus efectes en el nostre cos i el nostre rostre, fins a contemplar a l'exterior el benestar que podem desenvolupar en el nostre interior.

La bellesa només és l'evidència que tot funciona correctament, només és el resultat l'expressió més genuïna de nosaltres mateixos, només és un indicador molt potent i real ...

Disponible en espanyol a Amazon

Juliol, 2014
  • +34 617 680 706
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.