SOMNIS DE RIQUESA

En preguntar sobre els seus somnis moltes persones parlen de diners, del que suposaria tenir molts diners.

Els diners són una font d'energia social, dit d'una altra manera, els diners poden convertir-se en gairebé tot el que imaginem, fins i tot poden convertir-se en temps, en espai... poden aconseguir que molts somnis puguin complir-se amb la qual cosa, tenir diners es converteix en un somni per si sol.

El cas és que per definició els somnis no pertanyen al món real, a l'espai físic, els somnis formen part d'un Univers que és infinit, on no existeix el temps, podem fins i tot somiar en canviar el passat, o modificar el futur, encara que això no sigui possible per les lleis de la física, i els diners no faran que això pugui ser diferent.

Acomplir somnis la riquesa pot tenir importància, però també és possible que no ajudi en res. No crec que Steve Jobs tingués problemes de diners a l'hora de fer front a la seva malaltia, i no va poder superar-la...

Una de les particularitats de la riquesa és que no té nom, no té intenció ni voluntat, no té un propòsit concret. La riquesa pot servir per ajudar les persones o per sotmetre-les, pot servir per compartir-lo o per adquirir més béns, pot servir per curar o per provocar malalties, fins i tot pot servir per llevar vides...

Si somiem en ser rics, estem somiant amb alguna cosa que no pertany al món dels somnis, amb la qual cosa les eines que fem servir per aconseguir somnis no serveixen per a aquest tipus d'empresa, el joc dels somnis no funciona si només somiem amb la riquesa... la riquesa no pertany a la part infinita de l'Univers, no es poden comprar l'amor ni els somnis.

El que si és cert, és que molts somnis requereixen mitjans, per això està el joc, per deixar que l'Univers ens proporcioni el que necessitem en cada cas, com expliquem en "El Joc dels Somnis".

Des de l'espai universal dels somnis, si diem "vull ser ric!" la resposta és molt clara, per a què?

El poder pel poder, no té sentit en el món dels somnis, no volem alguna cosa si no és per utilitzar-la en un moment donat, el perquè és molt important, encara que aquest perquè només sigui una possibilitat.

I el perquè és exactament el nostre somni.