FEMENÍ ESSENCIAL

Femení Essencial neix de la idea que el funcionament del món està desequilibrat. En estudiar la qualitat d'aquest desequilibri es fa evident que les societats segueixen un patró clarament masculí, com demostren les indústries que més diners mouen.

Aquest desequilibri afecta del tot el planeta, tant en la seva ecologia com en la qualitat de vida dels seus habitants, de manera que apareix la idea de que si es recuperés l'equilibri, podríem viure en un món molt millor... tots nosaltres.

El propòsit és crear un moviment femení per equilibrar poc a poc les polaritats masculines. Per a això s'ha de produir un augment clar en el poder de la polaritat femenina en tots els àmbits, la qual cosa no vol dir que hi hagi més dones en aquests àmbits, que també, sinó que les actituds siguin més femenines en general.

LA PROPOSTA PER EQUILIBRAR EL MÓN

la proposta consisteix a equilibrar el poder masculí, el que només pot aconseguir-se augmentant el poder de l'energia femenina.

Per a això és necessari que les dones que se sentin implicades en aquest moviment, en les que, com en totes les dones, l'energia femenina està molt més present per la seva constitució biològica i neuronal, augmentin el seu poder individual i personal. En segon lloc es tracta d'aglutinar tot aquest poder per tenir la capacitat de produir l'equilibri.

PLA D'ACCIÓ

Femení Essencial només és una idea per augmentar el poder femení, la claredat que ens dóna el poder és la que ha de facilitar les accions oportunes, de manera equilibrada i eficient.

La plataforma Femení Essencial encara està en construcció, però si et preocupa com va el món i penses que pots participar en la seva millora, pots formar part d'aquesta iniciativa contactant amb mi a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., em posaré en contacte amb tu per explicar-te els avenços i les novetats que vagin produint-se.

També pots anar visitant aquest lloc per veure el que passa, res d'això et compromet absolutament a res més enllà de la teva voluntat, la teva decisió i el teu poder.

La paraula "feminisme" no apareix perquè no hauria d'existir i volem que desaparegui ... És com la paraula "esclavitud", si existeix, vol dir que alguna cosa va malament.

Assaig filosòfic

Femení Essencial

Femení Essencial proposa la hipòtesi que només es pot restaurar l'equilibri aL món mitjançant l'augment de l'energia femenina, més present en les dones, atès que l'energia masculina està exacerbada i instal·lada en un poder al qual no sembla voler renunciar.

Per assolir aquest objectiu, la proposta d'aquest assaig és conèixer i descobrir la matèria primera amb què es poden desenvolupar les eines necessàries per augmentar la potència femenina i com aplicar-les per assolir l'equilibri.

Llibre disponible a Amazon

només hi ha un destí,
només junts podrem arribar-hi.

  • +34 617 680 706
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.