EL QUE LA CIÈNCIA DEMOSTRA

EL MÈTODE CIENTÍFIC

ADVERTÈNCIA

Les demostracions científiques tenen per objectiu provar que certs fenòmens es produeixen sistemàticament quan es donen les circumstàncies adequades.

Això ha provocat que moltes persones utilitzen l'argument de la demostració científica com a garantia per vendre el seu producte.

En moltes ocasions aquests arguments són falsos.

LA REALITAT CIENTÍFICA DELS SOMNIS

No es pot demostrar l'existència dels somnis o de les idees, ja que no es poden predir, no es poden falsejar, no poden reproduir-se ni repetir-se, ni tan sols poden ser revisats per terceres persones.

Així que ni els somnis, ni les idees, ni l'esperança, ni l'amor, ni la creativitat, ni la consciència, ni la creació de noves realitats, etcètera, poden explicar-se des d'una perspectiva científica.

No obstant això, totes les realitzacions de l'ésser humà, edificis, ciutats, cotxes i avions, o fins i tot el dispositiu des del qual es pot llegir això, són objectes que han estat dissenyats anteriorment, algú els ha ideat, encara que no pot saber-se com han aparegut en la consciència del seu creador, ni reproduir-se, ni replicar-se aquest procés.

LES CORRELACIONS A L'UNIVERS

Però els miracles existeixen, tot i no poder demostrar-se, i per utilitzar aquesta màgia no podem recórrer a la ciència, perquè no funcionarà... això no vol dir que no hi hagi fórmules màgiques per assolir el nostre propòsit, amb el permís i beneplàcit de la ciència.

Molts miracles existeixen i la seva explicació científica encara no es pot demostrar de manera rigorosa, però si pot provar-se que certs efectes precedeixen certes causes de forma sistemàtica, el que no es pot fer és anar en contra de la ciència, perquè llavors això ja no és màgia, és una fal·làcia... i per tant, no funciona.

Un miracle, per tant, és tot allò que pot succeir fora de la ciència sense que aquesta pugui explicar-ho ni negar-ho. L'amor, els somnis, la creació, la consciència, etcètera, existeixen, però no tenen una explicació coherent per part de la ciència.

També és cert que si bé certes coses poden demostrar-se tard o d'hora, moltes estan i seguiran fora de l'abast de la comprensió humana.

SINCRONIA I ATRACCIÓ

SINCRONITZA EL TEU SOMNI AMB ELS ALTRES

Quan somiem estem emetent una vibració que d'alguna manera ressona al nostre voltant el que provoca una sèrie de fenòmens diferents. Per exemple, el que s'ha anomenat la llei de l'atracció, és un fenomen que apareix després d'un procés i a conseqüència dels efectes produïts per aquest procés. L'atracció és posterior a l'efecte de ressonància i apareix a conseqüència del mateix, amb la qual cosa pot semblar que aquest efecte produeix algun tipus d'atracció, però en realitat aquest fenomen és molt diferent, d'aquí l'error i que aquestes premisses no funcionin a l'hora de fer realitat els somnis.

Cal aclarir aquesta qüestió per utilitzar cada fenomen en el seu degut moment i incidir en el mateix per evitar que passem per alt algun pas clau per a la consecució del nostre objectiu ... Si esperem atreure el nostre somni, és possible que no passi res a primera vista, ja que aquest és un procés que consta de diferents fases, a més de tenir una complexitat que s'escapa moltes vegades a la nostra consciència.

La clau per apropar-nos al nostre somni és sincronitzar la freqüència dels nostres sentiments amb aquest, la forma de fer això s'explica en el llibre "El Camino de los Sueños".

El Joc dels Somnis, disponible a Amazon

A L'UNIVERS TOT SEGUEIX ELS MATEIXOS PATRONS

Per demostrar certes coses no cal anar massa lluny, tot funciona igual en l'Univers, de manera que pot fer-se la conjectura que tot té una freqüència natural, fins i tot les idees o els somnis, i això ens permet establir una correlació entre tots els objectes de l'Univers.

La freqüència natural pot demostrar-se i estudiar-se físicament en sòlids, fora d'aquest àmbit aquesta definició és teòrica.

La correlació entre qualsevol ens, tant si és físic o com si no, tant si és mesurable com si no ho és, és la coincidència entre les freqüències naturals, el que es defineix com a sintonia. La vibració d'un ens pot fer reaccionar a un altre mitjançant l'efecte de ressonància, que és el fenomen que apareix quan un ens rep la influència d'un altre amb una freqüència similar a la seva (La Teoria de l'Incognoscible).

El fenomen de ressonància existeix en tots els àmbits que la física estudia, des de la ressonància mecànica fins a la física de partícules o en astronomia. La ressonància és un fenomen univer

l'efecte de ressonància

 

Un efecte de la ressonància és el que va succeir al pont Millenium de Londres.


Si consideréssim els passos de les persones com el somni, i la seva realització com la vibració del pont, veiem que una causa aparentment insignificant pot provocar uns efectes molt notables.

Amb referència als somnis, és possible que una sola persona no pugui moure la realitat fins a modificar-la, però moltes persones segurament ho faran, això és una llei de la física.