Llibres

"El propòsit dels llibres és explicar una visió... Conscient que tot es pot veure des de diferents angles i perspectives, utilitzo dos canals diferents per explicar el que jo veig, els assajos expliquen en enfocament teòric i les novel·les il·lustren les possibilitats."

Nota: En general tots els llibres de Philippe Centell són en espanyol menys algun que ja està traduït a altres idiomes, esperem tenir-los aviat tots en tots els idiomes possibles...

Novel·la

HOLOSTUM COMMUNITY és una sèrie de novel·les que tracta d'uns personatges de fora de la Terra que, en adonar-se'n del funcionament, apareixen per intervenir en la millora del planeta, utilitzant diferents estratègies i eines, i trobant-se amb els conflictes provocats per les resistències al canvi. Aquesta sèrie consta de sis títols: L'Àngel del Desert, El Somni de l'Àngel, Infiltrats, Rebeca, Revolució i Èxode, i de la qual “Enamorat de tu” és la introducció. Dennis Jones, l'autor de “Enamorat de tu”, apareix com a personatge del tercer títol, Infiltrats.

Aquestes novel·les es basen en la Trilogia de l'Incognoscible amb el propòsit d'il·lustrar i argumentar les teories proposades a través d'històries de ficció, aportant i desenvolupant diferents punts de vista a les conjectures i les hipòtesis que es proposen.

(Els tres primers títols ja estàn publicats i disponibles en Espanyol a Amazon)

HOLOSTUM COMMUNITY 1

L'àngel del Desert

Monique Vilmorin és la besnéta il·legítima del Mariscal Rommel, hereva d'una fortuna oculta que aquest li ha llegat i de la qual es vol apropiar un grup de neonazis liderats pel seu marit, Joseph Lesicki, que amb aquest propòsit la vol fer segrestar aprofitant un viatge que fa al desert del Sahara, però miraculosament ella escapa...

Al desert, Monique es troba amb Anir Assar, un tuareg que és qui la rescata dels seus segrestadors, Anir li explica que pertany a una associació que té per objectiu la millora del món, aquesta comunitat, que es diu Human Angels liderada per William Fairchild també disposa de tecnologia extraterrestre que manté en secret, ja que és la clau per incrementar les capacitats de l'ésser humà, i s'adonen que probablement sigui també l'objectiu dels grups feixistes per dominar el món.

Disponible a Amazon

HOLOSTUM COMMUNITY 2

El Somni de l'Àngel

William Fairchild coneix Claire Angel a l'aeroport de Berna mentre ella va proposant una ONG a la gent. S'estableix una relació molt especial entre ells i això l'impulsa a canviar la seva vida i contribuir a la millora del món, fet que el porta a conèixer éssers extraordinaris i un altre planeta, disposats a ajudar-lo en el seu propòsit… Aquests éssers, a la vista de els diferents successos ocorreguts a la Terra, com la darrera pandèmia o altres desastres naturals, decideixen estudiar les raons que els han desencadenat. Després d'observar els fets, mitjançant investigacions etnogràfiques i enquestes realitzades entre la població, conviden persones de fora de la Terra a observar el que aquí passa… també conviden persones de la Terra a visitar altres planetes amb un elevat nivell de consciència perquè puguin adonar-se de diferències i coincidències.

Disponible a Amazon

HOLOSTUM COMMUNITY 3

Infiltrats

Comença la tasca de recerca per part de les persones vingudes del planeta Mérout, que estudiaran diferents tipus de relació a la Terra, Dennis es relaciona amb Lucy, Dave amb Elle, i Claire amb Ian… mentre troben Kyle que els ajuda amb la tecnologia que porta Sara de Mérout per estudiar en directe les reaccions de les persones.

Aquestes accions porten a relacions inesperades entre els investigadors de fora i les persones de la Terra.
Arama, que ve del planeta Meyo, s'infiltra a l'organització d'Adolf Lanz per esbrinar el parador de Rebeca Blanchard de quinze anys, que retenen per aprofitar-se de les seves habilitats.
Leatrice Chelminiak reté Arama i els Àngels ordeixen un pla per rescatar-la al costat de Rebeca de les instal·lacions d'Adolf Lanz.

Disponible a Amazon


Enamorat de tu

Aquesta és la revisió del primer llibre que vaig escriure, va ser el 2003.

Aquesta edició ve signada per Dennis Jones...

Dennis Jones és un personatge que ve d'un altre planeta per compartir la visió que té del que passa a la Terra, sobre el funcionament, els costums, les raons per les quals molt del que passa (la violència, les guerres , el comerç de les armes o el preu del menjar) no afavoreix la vida o l'experiència humana.

Dennis Jones s'enamora d'una dona i li explica de manera íntima i com a carta, com podria funcionar tot canviant algunes creences i tenint en compte les directrius que es fan servir a l'univers conscient, cosa que no es fa a la Terra.

Disponible a Amazon

Assaig

Assaig

LA TEORIA DE L'INCOGNOSCIBLE

El propòsit d'aquesta teoria és explicar el funcionament de l'Univers, d'on venim, on anem, per què existim... en què la ciència encerta, en què s'equivoca. Per què les religions han tingut i tenen la importància que tenen, quin és el seu gran error i en què són necessàries… D'aquí també es dedueix una visió coherent sobre allò que està bé i allò que està malament, on morirem, o per què naixem on naixem. Realment, aquesta és l'única vida que hi ha? Hi ha el cel i l'infern? De què estan fets els somnis?

Per què som aquí?

Quin és el propòsit de la vida, de lexistència?

Disponible en espanyol a Amazon

Les Regles del Joc

El Joc dels Somnis

El Joc dels Somnis és un manual pràctic per a la consecució dels somnis... perquè qualsevol pugui assolir-los.

Però tota la pràctica es basa en supòsits teòrics, que és el que es desenvolupa al principi del llibre, on s'expliquen la raó i els perquès dels passos que es proposen.

La segona part ens parla de l'ànima... Ens parla d'aquesta zona de l'Univers en què conviuen la realitat física i l'infinit, l'ànima humana, que conté des dels somnis fins a la comprensió més racional de la realitat física, des de la percepció dels sentiments més subtils fins al maneig del nostre ésser ... On resideixen moltes de les raons per les quals els nostres somnis no es compleixen.

La tercera part parla de la realitat, dels seus trucs i condicions, que són molt evidents i comprovables, i que s'han de respectar si volem portar el nostre somni al món real, ens parla dels esforços que no podrem eludir.

La quarta part descriu pas a pas el camí dels somnis fins a la seva consecució, quines són les trampes que ens trobarem i què podem fer per evitar-les.

Disponible a Amazon, format Ebook i imprès.

Ensayo

femenino esencial

Femení Essencial proposa la hipòtesi que només es pot restaurar l'equilibri al món mitjançant l'augment de l'energia femenina, més present en les dones, atès que l'energia masculina està exacerbada i instal·lada en un poder a què no sembla voler renunciar-hi.

Per assolir aquest objectiu, la proposta d'aquest assaig és conèixer i descobrir la primera matèria amb què es poden desenvolupar les eines necessàries per augmentar la potència femenina i com aplicar-les per assolir l'equilibri.

(Aquest llibre està actualment en revisió)

Ensayo

La Mujer Esencial

"La Mujer Esencial" és una invitació a reflexionar sobre les característiques més femenines ésser humà, descobrint-ne les capacitats intrínseques. Publicat per l'editorial Indigo en castellà, és la base sobre la qual s'escriu "Femenino Esencial".

Manuals

Inner Beauty

La 60 claus per a la bellesa interior
El nostre aspecte físic és la tela on es reflecteixen totes les nostres preocupacions, tots els nostres dubtes, cada limitació que ens imposem, cada obligació que ens atrapa...

És possible reflexionar i trobar sortides, ordenar tot allò que ens preocupa o que no ens permet avançar per esborrar a poc a poc els traços dels seus efectes al nostre cos i al nostre rostre, fins a contemplar a l'exterior el benestar que podem desenvolupar al nostre interior.

La bellesa només és l'evidència que tot funciona correctament, només és el resultat l'expressió més genuïna de nosaltres mateixos, només és un indicador molt potent i real...
 

Disponible en Amazon

Julio, 2014