Holostum project

Holostum project consisteix a crear els mitjans perquè tots els éssers humans tinguin l'oportunitat d'expressar el seu talent, divulgant continguts per inspirar, formant col·lectius vulnerables, detectant talents emergents de tot el món i facilitant-ne l'expressió, oferint alternatives a les filosofies i costums tòxics que imperen, per suggerir noves idees amb el propòsit de contribuir a crear una manera de viure més tolerant, humana i lliure.


Continguts

Els continguts d'aquesta visió es basen en La Trilogia de l'Incognoscible, que consta de tres grups d'assajos que desenvolupen des de la part més teòrica fins a la més pràctica de l'estudi sobre l'existència, la consciència i la vida:

La Teoria de l'incognoscible és l'assaig filosòfic en què es basa tot el desenvolupament del projecte. sosté que “tot allò que existeix” es divideix en dues grans regions, la realitat física i la realitat incognoscible. La realitat física està delimitada per tot allò que es pot mesurar, depèn del temps, lespai i la matèria, aquest és làmbit de la ciència. La realitat incognoscible és infinita, hi resideixen la consciència, el propòsit i les decisions, no es pot mesurar de cap manera. L'ésser humà, per ser-ne conscient, té l'habilitat de percebre i gestionar l'univers infinit mitjançant els sentiments per decidir sobre la seva vida.

El Joc dels Somnis és un assaig que ofereix un mètode molt funcional per realitzar somnis i projectes, i assolir així la felicitat. La iniciativa consisteix a arribar a tothom per ajudar a canviar la seva perspectiva i la seva actitud.

El Codi de la Vida, que és un grup d'assajos on es desenvolupa els detalls de la construcció de l'existència humana, així com les possibilitats que hi ha de promoure una iniciativa que proposa que restablint un equilibri entre les polaritats masculines i femenines a el món, tot podria funcionar molt millor (aquests llibres estan actualment en construcció, modificant i enriquint la iniciativa "Femení Esencial").

Aquesta part teòrica està il·lustrada per la saga de novel·les HOLOSTUM que està composta per sis títols (L'Àngel del Desert, El Somni de l'Àngel, Infiltrats, Rebeca, Revolució i Èxode) i està basada en la Trilogia de l'Incognoscible. El propòsit d'aquesta saga és il·lustrar les teories exposades en la trilogia a través d'històries de ficció, aportant i desenvolupant punts de vista diferents a les conjectures i hipòtesis que es proposen (d'aquesta saga només està disponible la primera trilogia).

El batec de la consciència

El més important per fer aquest projecte és la participació d'un nombre molt important de persones, i el que tots tenim en comú és el batec del nostre cor. La freqüència d'aquest batec, en el cas de l'ésser humà, és proporcional al “batec de la Terra”.

Basant-nos en aquesta premissa, i amb l'ànim d'ajuntar sota una mateixa freqüència conscient a tothom, hem creat pulsonome ®.

pulsonome ® és la marca d'aplicacions (APPs) que té com a propòsit el benestar de les persones. En aquestes aplicacions es pot sentir diferents so amb diferents freqüències per facilitar la relaxació, el son, l'activació o fins i tot la meditació o la concentració.

Aquestes aplicacions estan a la venda a tot el món i els beneficis s'utilitzen per dur a terme les iniciatives esmentades, a més de col·laborar en l'ajuda a col·lectiu vulnerables.

Una de les aplicacions es diu GAIA PULSE. La seva funcionalitat permet que tots es connectin a la freqüència del planeta que és la freqüència proporcional a la freqüència intrínseca de la Terra (ressonància de Schumann) en què l'usuari pot connectar-se en qualsevol moment que desitgi, podent veure quantes persones hi estan connectades temps. En estar connectats a aquesta freqüència tots els cors bateguen alhora. Les aplicacions són les següents: Superar la solitud, meditar ressonant amb milers de persones, enfocar-se al suport de grans desastres, protestes silencioses, etcètera.