EL JOC DELS SOMNIS

EL JOC PER DESCOBRIR I FER REALITAT ELS SOMNIS

Pots jugar o no, tu decideixes, el premi ets tu!

Què és el joc dels somnis?

El joc dels somnis està basat en una metàfora, la metàfora de les plantes, on els nostres somnis poden créixer al jardí de la nostra vida, després d'haver-los plantat adequadament.

Les fitxes i el tauler de joc

Les fitxes són els nostres somnis, sense somnis no hi ha joc, i el tauler pel qual es mouran aquestes fitxes és la nostra vida, on es troben les pistes i els obstacles que trobarem fins a la fita final.

El premi

El premi és la felicitat, ja que jugar consisteix a caminar cap a on volem anar i la felicitat resideix en aquest camí.

Caminar i no anar enlloc no té molt sentit ...

Els participants

El joc dels somnis és un joc participatiu, totes les persones que coneixem partipen d'una manera o altra, uns a favor i altres en contra.

La clau consisteix a esbrinar qui afavoreix els nostres somnis i qui els dificulta ...

Com es juga

Elements i regles de joc

El protocol arrel

la plantilla del joc

El protocol arrel consisteix en la realització d'un dibuix en el qual podem escriure diferents elements, tant els que pertanyen a el món dels somnis com els que observem en la realitat, veient com evolucionen.

Per a això i per conrear i fer créixer el nostre somni, el primer que haurem de fer és imprimir la plantilla, això es pot fer guardant la imatge en algun dispositiu que ho permeti, la qualitat d'impressió no és important.

Seguint la metàfora de l'arbre, plantar les llavor del nostre somni equival a descriure-ho en el lloc on correspon, seguint les instruccions detallades en el capítol dedicat a això en el llibre "el Joc dels Somnis".

El Joc dels Somnis, disponible a Amazon

Les regles del Joc

El Joc dels Somnis

El Joc dels Somnis és un manual pràctic per a la consecució dels somnis... perquè qualsevol pugui assolir-los.

Però tota la pràctica es basa en supòsits teòrics, que és el que es desenvolupa al principi del llibre, on s'expliquen la raó i els perquès dels passos que es proposen.

La segona part ens parla de l'ànima... Ens parla d'aquesta zona de l'Univers en què conviuen la realitat física i l'infinit, l'ànima humana, que conté des dels somnis fins a la comprensió més racional de la realitat física, des de la percepció dels sentiments més subtils fins al maneig del nostre ésser ... On resideixen moltes de les raons per les quals els nostres somnis no es compleixen.

La tercera part parla de la realitat, dels seus trucs i condicions, que són molt evidents i comprovables, i que s'han de respectar si volem portar el nostre somni al món real, ens parla dels esforços que no podrem eludir.

La quarta part descriu pas a pas el camí dels somnis fins a la seva consecució, quines són les trampes que ens trobarem i què podem fer per evitar-les.

Llibre disponible a Amazon, en format Ebook i imprès.

-

Somnis que poden fer-se realitat

I el que la ciència pot demostrar

Preguntes sobre els somnis, escriu-nos a:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 
La realització dels somnis no és virtual ...
no és pública.
És íntima i molt real.
Per això necessitem veure la seva imatge i tocar-físicament ...
Per això la dibuixem en un paper
.

faqs

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE ELS SOMNIS I COM ARRIBAR A ASSOLIR-LOS

Per què somiem?

Somiem perquè som éssers conscients i tenim l'habilitat de connectar amb un univers més enllà, perquè tenim l'habilitat d'imaginar i de crear.

Per què els somnis no es compleixen?

De la mateixa manera que els somnis poden fer-se realitat vibrant amb ells, si hi ha una vibració contrària, aquests no es compliran. Són moltes les circumstàncies que poden anar en contra d'un somni, una d'elles és que una persona, o moltes, no ho vulgui, sigui conscient o inconscientment, pensant potser que això pot perjudicar-nos, o que no sigui el més adequat per a nosaltres. Això vol dir que alguna cosa o algú no permet que siguem lliures de complir el nostre somni.

Només podem complir somnis si som LLIURES, en cas contrari, aquests només són fantasies.

Per què les tècniques per realitzar els somnis funcionen tan poc?

Moltes d'aquestes tècniques no estan dissenyades per complir somnis, sinó per enriquir a qui les proposa (comprar loteria per realitzar el teu somni és un exemple molt evident), a més, moltes d'aquestes tècniques s'enfronten a condicionants inconscients amb els quals no poden competir, creences i pensaments arrelats que no poden desterrar. D'altres, que pretenen canviar els hàbits, tampoc tenen èxit perquè només abasten una petita part de les condicions necessàries per arribar a l'objectiu. Finalment, és molt possible que molts somnis no es compleixin perquè les persones es rendeixen abans d'hora, just abans d'aconseguir-ho, a causa del desànim que provoca el sistema.

 Per què els somnis són la clau de la felicitat?

Els somnis estan molt vinculats a la part més creativa i infinita de l'ésser, a la seva llibertat i al seu creixement, i créixer en llibertat és una gran font de felicitat, de la mateixa manera que somiar expressa el més genuí de cada ésser, ens connecta amb nosaltres mateixos, i sentir que som també és una gran font de felicitat perquè mostra als altres el que en realitat volem que reconeguin.

 Podem somiar en estar amb una persona?

Compartir amb els altres és una de les fonts més grans de felicitat, de manera que somiar amb aquest objectiu és el més natural.