Coaching

És una disciplina recent en la història de l'estudi del comportament humà i el suport que es pot oferir a qui ho requereix. Es basa en diferents disciplines que han aparegut al llarg de la història com la maièutica o fins i tot la psicoanàlis.

El LogoCoaching

El LogoCoaching és una metodologia desenvolupada per Philippe Centell basada en la seva experiència en la qual la reflexió no sols prové d'un mateix sinó de les circumstàncies que ens rodegen.

Aquest mètode es basa en la Logoterapia de Viktor Frankl que postula que la voluntat de trobar el sentit de la vida és la motivació primera de l'ésser humà, en definitiva, el que ens mou és el que ens dóna l'energia pel canvi, i per tant la millora.
Totes les respostes es troben dins nostres, i només la voluntat real de trobar-les ens pot dur a elles... estan tancades darrere una porta de la qual no tenim la clau, un cop tenim aquesta clau tot recupera el sentit, i les millores es produeixen de forma natural. No tenir la clau de la nostra vida no vol dir que estem malalts, només desorientats i perduts, i per resoldre això no cal gaire temps, només el que triguem a trobar la clau. Per aquesta raó el LogoCoaching no és cap teràpia, només una llum per cercar el que ens cal.

El LogoCoaching no només escolta... diu coses per fer reflexionar i connectar amb un mateix.


En última instància del que es tracta és de recolzar a les persones a ser independents, perquè cadascú pugui trobar la solució als seus dubtes per si mateix.

Es tracta de trobar una visió crítica a la valoració que es fa de cada situació, a més de facilitar eines per enfrontar-nos a situacions de canvi i / o de millora.

COACHING PER AL TALENT

FACILITEM QUE EL TALENT SORGEIXI I ES MANTINGUI

"Quin és la teva raó per viure? Preguntava als que coneixia amb setze anys... la gent em mirava com si estigués boig (i segueixen fent-ho ara). Després del temps m'adono que aquí hi ha la clau de tots els problemes, i em pregunto, qui està boig? "

Philippe Centell

ORIENTACIÓ PSICOLÒGICA

És una disciplina que contempla, entre altres coses, el fet que cada ésser humà és expert de la seva pròpia vida, i que ningú més que un mateix pot saber el que realment li passa.
No pretenc tenir les respostes a totes les preguntes, només tinc en compte que el que funciona per a una persona pot perjudicar a una altra.

L'aspecte psicològic de les persones varia del tot entre una i l'altra pel fet que els seus pensaments mai no poden ser els mateixos per a una que per l'altra, atès que depenen de la seva experiència, que és única, la seva percepció que és del tot subjectiva, les seves creences, els seus mecanismes de defensa, etc.

Per aquesta raó només pretenc orientar les persones cap a on realment volen anar en funció de qui són, amb tot el respecte que es mereix l'essència única i irrepetible de cada ésser.

 

 

COACHING

El coaching és un entrenament personal enfocat al fet que una persona pugui millorar un aspecte concret de la seva vida.

El que es pressuposa és que tothom té en el seu interior les respostes a tots els dubtes que pugui tenir, i que l'únic inconvenient és el de no adonar-se ni del potencial ni de les autèntiques possibilitats que es tenen. El procés de coaching està dissenyat per acompanyar al fet que una persona pugui reflexionar sobre les seves àrees de millora i destapar el potencial adormit per millorar on ho requereixi.

En la part més inconscient estan enterrades totes les respostes i molts dels malestars que tenen, en sortir a la superfície, el potencial es converteix en potència i el malestar desapareix.